Loading...
logo

Hrvatska

Hrvatska je prekrasna destinacija za sve ljubitelje jedrenja, zapravo najbolja destinacija za jedrenje na svijetu. Želite odmor, bijeg od stresa I svakodnevnice svakako razmislite o odmoru pod jedrima I jedrenju u Hrvatskoj. Mirne uvale i prekrasno čisto plavo more će vam pružiti utočište kakvo trebate za potpunu relaksaciju I odmor. Bogata kulturno povijesna baština od koje je veliki dio I pod zaštitom UNESCO-a učinit će vaš odmor zanimljiviji, a gurmanske delicije I raznovrsna vinska karta oduševiti će vaša nepca. Brojne su atraktivne nautičke destinacije za jedrenje u Hrvatskoj stoga vam nudimo vam popis atraktivnih destinacija za jedrenje u Hrvatskoj.

Preporuku najljepših destinacija za jedrenje u Hrvatskoj pogledajte OVDJE Naš iskusan tim je pripremio za vas atraktivne I jednostavne rute za jedrenje u Hrvatskoj koji će omogućiti maksimalnu iskorištenost vašeg vremena. Atraktivne rute za jedrenje za tjedni i dvotjedni charter pogledajte OVDJE Više informacija potrebnih za vaše putovanje, vaš odmor I jedrenje u Hrvatskoj potražite OVDJE.

Jedrenje

Jedrenje je odmor, sport i rekreacija. Jedrenje pruža spoj zabave i hedonističkog uživanja spoj aktivnog odmora te relaksacije i odmora daleko od vreve i stresa. U jedrenju možete uživati kroz različite proizvode ove atraktivne turističke grane:

  • Bearboat charter – primjeren je iskusnijim jedriličarima koji imaju priznate dozvole za upravljanje plovilom u Hrvatskoj. U ovom slučaju gosti iznajmljuju jahtu kojom upravljaju sami i uz pomoć svoje posade.
  • Skipperd charter – primjeren je za manje iskusne jedriličare i one koji se na svom odmoru u potpunosti žele opustiti i prepustiti upravljanje plovilom profesionalnom skiperu. U ovom slučaju gosti iznajmljuju jahtu i usluge profesionalnog skipera.
Ovisno o željama gosta moguće je angažirati usluge Hostesa ili profesionalnog kuhara. Osim navedenog jedriti je moguće i kroz: Flotila jedrenje odnosno jedrenje u grupi, avanturističko jedrenje u Maltu ili Grčku, Regate – jedriličarske utrke i slično. Svakako budite među onima koji su bar jednom u životu iskusili čari jedrenja, a obavezno bar jednom dođite na jedrenje u Hrvatskoj u najboljoj jedriličarskoj destinaciji na svijetu

Yacht4You

je charter kompanija prisutna na tržištu od 2005 godine i vaš najbolji partner u potrazi za jahtom koja će u potpunosti odgovarati vašim potrebama. Bilo da tražite luksuzne jahte ili ekonomičniju liniju obratit nam se s povjerenjem. Ponudit ćemo vam najveću vrijednost za vaš novac, najbolji omjer cijene i kvalitete uz najbolju uslugu. U ponudi imamo najpovoljnije paket aranžmane, najbolju ponudu i uvijek nove najbolje posebne akcije. Ostvarite dodatne popuste direktnim kontaktom i garantiramo vam ponudu koju nećete moć odbiti. Pogledajte naše posebne ponude i paket aranžmane OVDJE. (Link na posebne ponude i paket aranžmane). Tražite jahtu u Hrvatskoj, obratite nam se s povjerenjem ili tražite jahtu kroz naš pretraživač.